KOSMETISCH CO. VAN SHENZHEN ANYWORLD, LTD

       De professionele fabriek van de make-upborstel

Thuis

SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD

Van goede kwaliteit De Borstelreeks van de reismake-up voor verkoop
Van goede kwaliteit De Borstelreeks van de reismake-up voor verkoop
dank u voor uw goede dienst! Wegens uw efficiënt werk, ontving ik mijn goederen weinig dagen geleden. Ik ben zeer tevreden met uw dienst.

—— Zuiden Afric van de Colorstrokes het Natuurlijke Make-up

Ik heb uw goederen ontvangen, blij om met uw bedrijf samen te werken. Uw voorwaarde voldoet aan mijn vereisten, die de wereld mooi maken.

—— DE TICS HET UK VAN BELLA TERRA COSME

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Co. van de Vonraschoonheid, Ltd de V.S.

Ik ben online Chatten Nu

SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD

1 2 3 4 5 6
SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD
het bureau van de bedrijfontvangst Kantoor De zaal van de producttentoonstelling Werknemersactiviteit Het MIDDEN-OOSTEN van Doubai Beautyworld Onze Team

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Meinier
Aantal werknemers : 50~100
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : < 10%

Opgezet in 2009, vervaardigt Anyworld Cosmetic Company een verscheidenheid van kosmetische verwante producten zoals kosmetische borstels, spiegels en andere toebehoren. Met meer dan 6 jaar ervarings op de productie en R&D op de borstels, kunnen wij verscheidenheid en functionele schoonheidsborstels voor de markt maken. 

 

wegens onze productie ervaar en professioneel die begrip van zowel de productieprocessen van de producten zelf als de kwaliteit van producten door deze markten wordt vereist. Wij zijn in het uitbreiden van onze markten zowel aan het Overzee als vastelands beroemd merk van China geslaagd. En wij hebben goede relatie met de fabriek van vele make-upborstels opgericht. Wij keuren OEM/ODM/Production-agent voor uw merkproducten of uw hoeveelheidsorde goed.  Nochtans, streven wij constant ernaar niet alleen om de kwaliteit van onze producten te verbeteren, maar ook onze tarifering te houden zo laag mogelijk en maatpunten in samenwerking met onze cliënten te ontwikkelen.

 

Om de kwaliteit te ontmoeten, hebben wij ernstige inspectie op de materialen van de productenaard. wij keuren slechts het perfecte materiaal zoals het handvat, het aardhaar enz. goed Wij concentreren ons ook op het samenstellingsproces dat om de gebeëindigde borstels ervoor te zorgen goede prestaties plaatst zijn. Ons team heeft ingenieur die meer dan 10 jaar ontwerp en praktijk op de borstels heeft, hebben wij ook een het werkteam om deze producten met hoog rendement en goede kwaliteitscontrole te produceren dat zeker onze productie grote hoeveelheid en in time levertijd kunnen. 

Wij hebben ook de faciliteit om antibacteriële processen uit te voeren, en onze eigen beroking/sterilisatiegaskamer voor kosmetische borstels te hebben die natuurlijke haarmaterialen in de fabriek van China gebruiken. Wij kunnen certificatie bevestigen verstrekken die dat dit sterilisatieprocédé aan alle noodzakelijke vereisten voldoet

 

Wij zijn trots van onze producten en fabrieken en hopen dat u ons de kans zult bieden om te bewijzen aan u dat wij kunt hoogte aanbieden - kwaliteitsproducten, die/zijn ontwikkeld aangepast om uw begrotingen en binnen uw vereiste productietijden te ontmoeten. 

 

Wij verheugen ons op het ontvangen van uw onderzoeken en verzekeren u dat allen u de dienst van de hoogste kwaliteitsklant van onze afdeling van de cliëntdiensten zult ontvangen, die u snelle, efficiënte reacties op al uw vragen geven.

 

Contactgegevens
SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Tony Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

De professionele Reeks van de Make-upborstel

Professionele Make-upuitrustingen voor Make-upkunstenaar, de Synthetische Borstels van de Haarmake-up

Professionele die de Make-upborstel van de oogschaduweyeliner met Leer Kosmetische Zak wordt geplaatst

Volledige van de de Make-upkunstenaar van Stichtingsuitrustingen Professionele Uitrustingen 13 Nylon het Haar Houten Handvat van PCs

Geplaatste Borstel van de schoonheids de Professionele Make-up/de Make-upborstels van het Geithaar voor Reis

De Borstelreeks van de reismake-up

4 van de Natuurlijke die de Make-upstukken Borstel van het Geithaar met de Krulspeld van de Roestvrij staalwimper wordt geplaatst

Reeksen van de de Make-upborstel van het douane de Purpere Plastic Handvat Mini met Nylon Haar

Ronde van de de Borstel Vastgestelde Roze Make-up van de Reismake-up de Borstelsuitrusting met Wit handvat

De mini Kosmetische Geplaatste Borstel van de Reismake-up/de Synthetische Borstels van de Haarmake-up

Synthetische Camouflagestiftborstel

Kleine Synthetische Camouflagestiftborstel, de Antibacteriële Privé Borstels van de Etiketmake-up

De Camouflagestift van de reisgrootte Rode Synthetische het Mengen Borstel voor Oogschaduwmake-up

De privé Etiketsmudge Borstel Verminderde Borstel van de Camouflagestift Synthetische Oogschaduw

De precisie richtte Synthetische Roze de Make-upborstels van de Camouflagestiftborstel voor Reis

Vraag een offerte aan

| Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit De professionele Reeks van de Make-upborstel Leverancier. Copyright © 2015 - 2019 professionalbrushsets.com. All Rights Reserved.